Amikor egy macska viszi a show-t

Olvasási idő: 2 perc

Nem is kérdés, hogy bármilyen filmet és sorozatot imádni valóvá tud varázsolni egy tündéri cica felbukkanása még akkor is, ha csak néhány jelenetről van szó. Nem meglepő, hogy gyakran ki is használják a készítők ezt a lehetőséget, hiszen ezáltal több nézőt csalnak a képernyők elé.

Neveletlen hercegnő
Mia hercegnő kedvencét a filmben több cica is játszotta, közülük az egyik a színésznő sajátja volt. Dagi Louie gazdájával tart San Fransiscóból Genoviába. Számos jelenetben feltűnik a filmben, például amikor Mia szobájában a fiókokat nyitogatja, illetve a koronázás előtt a trónteremben.

Marvel Kapitány
Carol macskája, Goose, valódi sztár lett, hiszen már a promóciós anyagokban is hatalmas szerepe volt. Ő pedig nem egy hétköznapi cica, ugyanis egy furcsa földönkívüli fajhoz tartozik.

Kép forrása: IMDB

Bűbájos boszorkák
A lányok cicája, akit csak Cicusnak neveznek, a sorozat elején a Halliwell házban él. Ebben a rövid időben rengeteg dolog történik vele és sok tulajdonságát megismerhetjük. Például megérzi a gonoszt, bekerül egy festménybe, az idő csapdájába esik, majd végül emberré változik.

Kép forrása: IMDB

A szultána
Szafije szultána mellett tűnik fel a sorozatban egy gyönyörű hófehér cica. I. Erzsébet királynőtől kapta ajándékba, ami a szultána politikai befolyásának tökéletes ábrázolása. A cica szabadon jár-kel a palotában, szolgálók kísérik és lesik minden nyávogását.

https://www.youtube.com/watch?v=nV3Vg6OJ_ic

Agymenők
Az Agymenők elméleti fizikusa, Sheldon Cooper jónéhány cicát maga mellé fogadott egy epizód erejéig, amikor az Amy miatti kiborulására ebben látta a megoldást. Természetesen majdnem mindet tudósok után nevezte el: Oppenheimer, Enrico Fermi, Feynman, Teller Ede, Frisch, Weisskopf, Panofsky, valamint Zizi.

Kép forrása: IMDB