Csizmás, a kandúr

Olvasási idő: 2 perc

Ha épp unatkozol, rossz idő van, szabadságon vagy, nincs programod, akkor vedd a cicádat az öledbe és nézzetek macskákról szóló filmeket.

A Csizmás, a kandúr (Puss in Boots) egy vörös kandúr cicáról szóló animáció a Shrek alkotóitól. A Shrek egyik karakterének, Kandúrnak a történetét meséli el egészen gyerekkorától.

A főhős egy árvaházban nevelkedett, ahol barátságot kötött Tojás Tóbiással. Tojás a varázsbabot kutatta, hogy valóra váltsa álmát, miszerint feljut az óriások várába. A két barát az egész gyerekkorát ennek kutatására áldozta. Miután felnőttek sajnos rossz útra tértek. Kandúr azonban hőssé vált, amikor megmentett egy nőt a bikától. Ekkor kapta meg jutalomként csizmáját és kalapját, mint becsületének jelképét. Később viszont mégis elvesztette otthonát, becsületét, hírnevét és mindent, ami fontos volt neki.

Ha szeretnéd megismerni Kandúr történetét, hogy megtalálják-e a varázsbabot, vagy hogy újra barátságot köt-e Tojással, az a filmből kiderül.

Nekem igazán kellemes kikapcsolódás volt megnézni ezt a kalandot, főleg mivel nekem is vörös cicám van. Bár ő kislány, de a vörös macskáknak akkor is nagy hatalmuk van.

Jó szórakozást!